@Melissa's

Pedicure & Schoonheid in EindhovenNieuws


Op 23 september 2021 was het dan zover. Mijn salon bestaat 10 jaar!! Wat ben ik daar trots op. 


 


Treatwell Top Rated 2020

Dankzij mijn klanten ben ik uitgeroepen tot Top Rated 2020 door Treatwell.

Natuurlijk ben ik hier super trots op, en dankzij de lieve en goede reviews van mijn klanten heb ik deze titel mogen ontvangen.

Mijn dank is enorm!Dermaroller

Als u een Intense Puurr Zen treatment boekt, kunt u kiezen voor de dermaroller.

De dermaroller is speciaal om veroudering (rimpels, verslapping), littekens en een oneffen huidreliëf te behandelen en te verbeteren. Een dermaroller wordt gebruikt om uw huid dikker te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. En dit is precies wat uw huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen! De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller u ook met het beter gebruiken van uw huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt bv. het Hyaluron Concentraat te absorberen tot diep in de huid. Waardoor deze nog meer resultaat zal geven. Een vollere en frissere huid !

De Titanium Dermaroller bevat 540 naalden. De 540 naalden zijn verdeeld over 9 bladen van 60 naalden en heeft 0.5 mm naaldjes deze is geschikt voor fijne lijntjes rond de ogen en oppervlakkige (acne) littekens, stimulatie van de aanmaak van collageen, anti-aging, hyperpigmentatie en voor betere opname van huidverzorgingsproducten. Doordat de Titanium Dermaroller 540 nog meer kleine openingen in de huid maakt, wordt de aanmaak van collageen nog meer gestimuleerd. De gevoeligheid is ook veel minder dan bij gebruik van dermarollers met 192 naaltjes omdat het meer kleine naaldjes bevat.

 
E-mailen
Bellen