Puurr Mama Ritueel

Het Puurr Mama Ritueel

Het Puurr Mama Ritueel is een gezichtsbehandeling met extra aandacht voor vrouwen die in blijde verwachting zijn en wel wat extra's kunnen gebruiken.

Als je in verwachting bent, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Er veranderd een hoop aan het lichaam. De huid wordt bij sommige vrouwen mooier, maar helaas is dat niet bij iedereen zo. De huid wordt onzuiver. De talgproductie van de huid kan verhoogd zijn. Bovendien vernieuwen cellen zich tijdens de zwangerschap in een hoger tempo dan normaal. Het is belangrijk om de huid goed te voeden en te hydrateren.

Bij dit ritueel werk ik met een warmwaterkussen. Dit kussen wordt gevuld met warmwater, waarop je lekker kan gaan liggen. De rug wordt gemasseerd terwijl je op de rug ligt. De warmte van het kussen ontspant de spieren en het zenuwstelsel. Het wiegende effect werkt zeer rustgevend.

Voet/ onderbeen massage

Dit is een zachte ontspannende massage. Deze massage werkt afvoerende op het teveel aan vocht. Tevens masseer ik de reflexzones van de rug voor meer ontspanning van dit gebied.

Mama behandeling